maj 14, 2013

Recension: Volymserien från Waterclouds


Jag har prövat en ny serie från svenska Waterclouds den senaste tiden. Serien består av schampoo, balsam och ett saltvattenspray. För att vara helt ärlig har jag inte riktigt använt saltvattensprayet tillräckligt mycket för att inkludera det i den här recensionen så i dag fokuserar jag bara på schampoot och balsamet.

Volume Schampoo ska ge långvarig och hållbar volym till både typiska skandinaviska hår och kraftigare hårtyper. Det innehåller extrakt från Guarana och Bambu som ska pigga upp håret och ge det en fylligare och tjockare känsla med maximal volym. Volume Conditioner ska vara ett lättviktsbalsam som vårdar och reder ut utan att tynga ner håret. Produkten innehåller naturligt veteprotein som ger håret volym, spänst och lyster samt vårdande havsmineraler och Guarana som stimulerar hårbotten.

Mitt hår är ofta väldigt torrt och trassligt, så jag brukar helst använda riktigt kraftigt återfuktande produkter och aldrig, aldrig snegla på volymprodukter. Det borde jag kanske gjort för de här produkterna är tamejfan perfekta för mitt hår. Jag var lite tveksam initialt- schampot krävde två omgångar för håret skulle kännas rent och balsamet var riktigt tunt, men resultatet blev jag mycket nöjd med. Håret känns mjukt, återfuktat och "studsigt" (om ni förstår var jag menar).

På minussidan är de ganska odryga och doften är inte särskilt inspirerande- luktar mest tvättmedel i min näsa, men det är ju en smaksak. På det stora hela är det ett fortfarande bra produkter till ett rimligt pris.


Waterclouds Volume Conditioner & Schampoo kostar 146kr/250ml.
2 kommentarer:

  1. Ska snart ge mig på dessa, har haft annat i vägen men ska bli kul att testa. Hoppas på bra resultat!

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!