december 02, 2013

Räddningen för vintertorra läppar!

En stor trend just nu verkar vara matta läppstift, som är så sjukt snyggt. Men det är inte lika snyggt med fnasiga läppar eftersom varenda liten torrflaga gärna vill framhävas. Med sikte på nån dunderläppkur gick jag bland annat in på Apoteket och hittade den här lilla burken.

             

Nuxe Rêve de Miel Baume lèvres (ca 130kr/15g) är ett läppbalsam utan parfym eller konserveringsmedel och endast naturliga dofter. Den ska dofta/smaka lite av honung och grapefrukt och med lite god vilja kan jag kanske märka av det, men det är en riktigt subtil doft. Bra för mig som egentligen inte är så förtjust i honung. 

Själva balsamet är riktigt tjockt och först tyckte jag att det var alldeles för "vaxigt" och tjockt men fördelen med det är att det verkligen stannar på läpparna. Jag har en förmåga att nöta av det mest läppjox hyfsat snabbt men jag kan ana Nuxe Rêve de Miel på läpparna på morgonen efter att ha applicerat vid läggdags. Och det är så jag använder det, som en nattkur. Den här rätt opraktiska och tunga glasburken lämpar sig inte direkt för handväskan. Jag tar ett liten klutt och smörjer in läpparna på kvällen och vaknar upp med supermjuka läppar- redo för snygga läppstift eller pussar.

4 kommentarer:

 1. Åh, jag har det här hemma i badrumsskåpet och använder det ibland, känner EXAKT som du att det är vaxaktigt och svårt att fördela över läppen, får götta på med en hel del men å andra sidan så sitter det ju under hela natten och försvinner inte såsom min variant från Elizabeth Arden.

  SvaraRadera
 2. Vilket apotek har du hittat det på? Det finns ju så många olika nuförtiden :) Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst finns det! Knappt jag kan hålla de isär, men tror detta var Apoteket Hjärtat :)

   Radera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!