februari 27, 2013

Glossybox Februari 2013


Efter några förödmjukande turer till brevlådan barfota och i mindre smickrande mjukisbyxor låg den äntligen i lådan! Här har vi alltså månadens Glossybox. Den kallas The Black Box och istället för den ljusrosa boxen är den här istället svart med en stor fuchiafärgad rosett på framsidan. Jaja. On with the show.


Batiste Dry Schampoo Orginal- Jag har ganska mycket torrschampoo hemma, men ingen i en sån här söt resförpackning. Bra för resor! Fullsizepris 69/200ml. Den här är på 50ml.


Maria Nila Stockholm Swedish Therapy Oil- Är jag den enda som känner att man har prövat varenda hårolja som finns i hela världen?? Hursomhaver. Här kommer en till. Den här innehåller lingonfröolja och antioxidanter som ska skydda mot fria radikaler. Fullsizeprodukten kostar 199kr/50ml. Provflaskan är på 10ml. Sådär nyfiken på denna måste jag erkänna.


Mastey SuperPac Intensice Reconstructor Conditioner- Mer hårgrejer från ett för mig helt okänt märke. Jag älskar balsam/inpackningar så den här känns helt okej att få i boxen faktiskt. Ska tydligen innehålla ingredienser som är bra för miljön också. Fullsize kostar 119kr/236ml. Jag fick 59 ml.


ModelCo Cheek + Lip Tint Rosy Red- En färgad gel som kan användas på både läppar och kinder. Verkar vara en fin produkt men jag använder sällan denna typ av grej. När jag prövar den på handryggen verkar den otroligt skir, men den som lever få se. Många fick den här nyligen i nyårsboxarna (jag beställde ingen) så jag förutspår ett litet ramaskri på Facebooksidan :) Fullsize 155kr/10ml


ModelCo Lip Enhancer Lip Liner - Okej, om jag förstår det hela rätt ska denna målas utanför läpplinjen för att skapa illusionen av större läppar. Min är jättemörk och drar lite åt orange, kommer inte det se helt j-vla galet ut? Jag är Dr Sceptismo men är villig att pröva. Fullsize 195kr/1,5g.


Helt okej box den här månaden tycker jag! Vad fick ni i era boxar?

9 kommentarer:

 1. Jag kommer få rappakalja om jag får en lip+cheektint i min iaf!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rappakalja? Jag tror nog att du använder det ordet fel ;)
   Himla trist för dig om du köpte nyårsboxen, men du får nog stålsätta dig för att den dyker upp igen tyvärr..kan ju alltid bli en fin present till någon annan :)

   Radera
 2. Ja jag kan säga att jag inte är så nöjd med denna box, jag beställde ju nyårsboxen och fick alltså Model Co Cheek & Lip Tint igen, fast jag inte ens använt den första. Hoppas de skärper till sig nu känner jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, så drygt! Om de tvunget ska ha återkommande produkter kan de ju i varjefall vänta längre mellan än två månader..!

   Radera
 3. Jag testade nyss lip linern, och trodde också den var för mörk! Men den är perfekt. Brunare än läpparna, men det är bara att lägga på ett läppglans och köra pennan över hela läpparna. Sjukt snyggt blev det iaf! Jag har ju redan relativt stora läppar men nu ser det ut som jag lagt i botox, hahah. Helt okej box för övrigt! Nöjdast blev jag med Lush Hand and Body Lotion!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, jag fick intrycket att den skulle målas utanför läpplinjen? Som vanlig läpppenna funkar den säkert utmärkt :). Avundsjuk på dig som fick Lush- Dream Cream är underbar!

   Radera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 5. Iiih spoiler! Men jag hann bara se torrschampot innan jag klickade ner fönstret, haha. Och jag fick samma saker som du men en Lush-kräm i stället för hårgrejen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, förlåt! Jag brukar undvika bloggar som pesten tills jag fått min box :) Jag ska tänka på det till nästa gång, lovar ;)

   Radera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!