februari 04, 2013

Recension: Youngblood Natural Mineral Loose Foundation

När jag öppnade den här lilla gynnaren blev jag omedelbart Dr Sceptismo då pudret var helt galet glittrigt. Glitter. Alltså jag är inte den som är den- men jag är alldeles för gammal för att bära upp glitter- och vem vill egentligen vara glittrig i hela huvudet? Modig som jag är ryckte jag tag i kabukin och gav den en chans- och det var ju tur.

Den läskiga skimmerbonanzan är som bortblåst på huden och den blir mest matt med en aning lyster. Täckningen är riktigt, riktigt bra. Jag har faktiskt under två månaders tid helt övergivit mina älskade flytande foundations för att enbart ägna mig åt denna goding.


Här bjuder jag på snyggobilder så ni kan se på ett ungefär täckningen. Här har jag ingen concealer och den täcker utan problem min för tillfället katastrofala haka och även mitt födelsemärke mellan ögonen utan problem. Den är inte alls så gul i verkligenheten men trots att denna är den ljusaste och kallaste av Youngbloods nyanser är denna ändå en aning för varm och mörk för mig- så är du riktigt blek får du nog kolla någon annanstans än här.

Youngblood Natural Mineral Loose Foundation finns i 15 nyanser och finns att köpa på bland annat Sephora och Eleven för 515kr/10g.

3 kommentarer:

 1. Jag är väldigt nyfiken på den här foundationen. Tycker du att den håller en hel dag? T.ex. om du blir lite varm i ansiktet osv?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hållbarheten är helt klart bra, en vanlig dag klarar den utan problem, vet inte hur den skulle klara svettiga sommardagar eftersom jag bara haft den under vintern.

   Radera
 2. Riktigt gammalt inlägg här, men jag chansar och ställer en fråga. Köpte mig ett Youngblood puder och blev frälst i täckningen. Men, efter en stund liksom kryper pudret upp på huden och ser ut som att jag svettats. Vilket jag som är en super-duper-torris inte gör. Arbetar länge och väl med pudret vid applicering så jag tror inte att det är det som spökar. Tips eller funderingar?

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!