februari 04, 2013

Glossybox januari 2013Här har vi januariboxen från Glossybox! Eftersom decemberboxen kom innan jul kändes det som en evighet mellan. Tyvärr är jag inte övertygad om väntan var så befogad den här gången.

Detta är vad jag hittade i min box:

Percy & Reed No Fuss Fabulousness Dry Conditioner - Torrbalsam som ska göra håret glansigt och mjukt. Jag har aldrig hört talas om torrbalsam och har inte hunnit prova produkten ännu, men det borde ju vara som ett spraybalsam bara? Någon som har provat? 129kr/50ml. 


Oliva by CSS Eco Make Up Remover Wipes- Såna här är ju alltid praktiska att ha hemma. Jag använder de mest på resor, för att torka bort swatches på armarna och en och annan panikavsminkning när man måste i säng på en gång annars dör man. Men CCS är inget märke ja vill hitta i min glossybox som jag tycker ska bjuda på lite mer flärd än såhär.
24st/50kr.


Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream- Den här gillar jag, men jag har köpt den en gång och fått den i glossyboxen en gång tidigare. Lite trist! Hade blivit jätteglad för någon annan produkt från märket istället. 79kr/17g- i boxen kom en mindre storlek- 7g om jag inte minns fel.


Elite Models Intensity Eye Pencil- En svart ögonpenna. Locket ser ut som Urban Decays pennor tycker jag. Tyvärr har en ju en och annan svart ögonpenna i samlingen så jag vet inte om den här kommer komma till användning. 109kr/1,1g


Illamasqua Cream Pigment- Och så boxräddaren! Illamasqua kan de gott få skicka med i varje box om de vill. Det här är ett krämpigment i färgen Androgen som är en kraftig korallfärg. Ska funka på ögonlock, kinder och läppar. 179kr/8g
 

5 kommentarer:

 1. Jag var inte heller helnöjd med min Glossybox denna gång. Jag fick en lila mascara från Babor, den bytte jag bort och sedan fick jag en likadan kajalpenna som du fick, men det hade jag nyss köpt mig en, så den bytte jag också bort.
  Håller med dig om att man förväntar sig lite lyxigare produkter än CCS, även om man har nytta av avsminkningsservetter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du fick mascaran istället för Illamasquan? Åh, då hade jag varit nöjd alls är jag rädd :S. Man får glädjas över att make up remover-wipsen troligen kommer att komma till användning iaf :)

   Radera
 2. Illamasqua-prylen vill man ju gärna se mer av :)

  SvaraRadera
 3. Mjeh. Inget som kan få mig att förnya min prenumeration. Förutom Illamasqua då.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!