februari 04, 2013

Recension: Pantene Pro V - Volume and Body for Fine Hair

Pantene Pro V är tydligen på svensk mark igen! Jag tillhör ju de som inte direkt märkte när de försvann,  men nu är de är alltså tillbaka och lanserat en mängd nya produkter.

Jag har provat serien för fint hår som heter Volume & Body men det finns även en andra serie för fint hår som heter Aqua Light.


Jag kan ärligt säga att det var många år sen jag använde ett icke "frisörschampoo" men jag blev på det stora hela positivt överraskad av de här produkterna. Schampoot är en klar, tjock gel som verkligen rengör håret utan att det för den delen känns strävt. Både balsamet och inpackningen känns väldigt lätta och jag trodde inte att de skulle vara något för mitt i och för sig tunna, men även torra hår. Men se på f-n! Mitt hår har faktiskt känts både luftigare och glansigare när jag har använt de här produkterna. Och hade det inte varit för mängden schampoo/balsam som redan trängs hemma hade dessa helt klart fått hamna i duschen igen. Ett riktigt bra budgetalternativ, tycker jag!

Schampoo/balsam kostar runt 30-40 kr i din matbutik och inpackningen ca 70 kr.

2 kommentarer:

  1. Repair & Protect serien är ÄNNU bättre, jag tyckte denna serie var bra men Repair & protect överraskade mig verkligen riktigt positivt. Det är den gröna/blå serien.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Okej, tack för tipset! Ska definitivt kolla in det när schampoohögarna börjar sina :D

      Radera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!