augusti 14, 2011

Borstar från Sigma

Efter min fantatiska Flat top synthetic powder brush från Nilens jord verkat helt gett upp livet var det dags att hitta en värdig ersättare. Jag ville ha en tät borste så man lätt kan "putsa" på flytande foundation. Har prövat både vanliga platta borstar och duofiber-borstar men jag tycker inte att de ger ett lika jämnt resultat. Klickade hem dessa två från Sigmas syntetiska linje Sigmax för 16 dollar/st. Trots mycket research kunde jag inte bestämma mig för vilken skulle passa bäst till flytande foundation, så jag tog båda två. Enklare så!

 Båda borstarna är fina och täta, den platta kunde dock gärna få vara ännu lite tätare, tycker det är lättare om de inte ger med sig alltför mycket när man buffar.
Sigma Round top synthetic kabuki F82


Sigma Flat top synthetic kabuki F80

Än så länge har jag använt den runda till flytande foundation och den platta som en kabuki när jag använder mineralfoundation och vanligt puder men jag måste nog prova tvärtom också. På det stora hela är jag nöjd med borstarna- de är tyvärr inte lika bra som min stackars borste som ligger i soporna men det är kanske en vanesak? Extra stort plus för att det bara tog fem ynka dagar innan min beställning kom- jag som hade mentalt förberett mig för att vänta i månader!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!