november 29, 2011

Elf Matte lip color

När det var 40% på Elf senast passade jag på att klicka hem ett par saker som jag har varit nyfiken på ett tag. Bland annat två av deras Matte lip colors- Tea rose och Natural. Alla färgerna i serien är ganska naturliga färger men jag lyckades nog välja de som ligger mest nära varandra i färgen. Jag gör en jämförelse senare men jag gillar nog ändå Tea rose bättre redan.


Pennan kommer i en onödigt stor förpackning. Jag stör mig på onödiga förpackningar. Just say'in.

Stiftet kommer i en ganska stor, svart, matt penna. Pluppen längst ner visar vilken färg det är. Jag gillar verkligen förpackingen, den är snygg och känns betydligt dyrare än sina ca 36 kr.

Man vrider upp stiftet, så den här pennan behöver inte vässas. Jag gillar generellt vässbara pennor bättre när det gäller läpppennor och kajaler men med läpprodukter måste det nästan vara en uppskruvbar om det ska va i pennform. Jag menar- lite bökigt att asa med sig en pennvässare för att applicera lite läppgunk- I think not.

Elf Tea Rose Matt lip color.
Jag hade förväntat mig att det skulle vara nästan lika matt som en läppenna., men stiftet på läpparna känns inte alls på matt som jag hade tänkt mig, utan mycket krämigare och lite glans.  I bland känns det lite vaxigt men på det stora hela är det rätt behagligt. Jag gillar Matte Lip Colors, hade dock varit roligt med lite mer vågade färger än vad som finns i sortimentet.

5 kommentarer:

 1. Nu minns jag inte vilken färg jag köpte, men den var klart mattare än det du visar. Gillar den skarpt :)
  Men som du, what's with all the förpackningar??

  SvaraRadera
 2. Weird, det kanske skiljer sig lite mellan de olika pennorna?

  SvaraRadera
 3. Snygg nyans! Håller med om förpackningarna, onödigt!

  SvaraRadera
 4. Faktiskt så är pluppen längst ner en avtagbar vässare ;)

  SvaraRadera
 5. Hm, jag blev lite fundersam- gick och kollade- men du måste nog blandat i hop den med en annan produkt. Den här typen av produkt kan inte vässas utan skruvas ju bara upp.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!