november 22, 2011

OPI Warm and Fozzie

Jag är kanske vråltråkig, men när jag står där framför stället med Mupplack (ha!) och tänker att jag bara får välja ett- vilket väljer jag? Det bruna Warm & Fozzie. Tjejen på Kicks nästan avrådde mig från att köpa det, hon ba' "men kolla in det här rosa glittret istället". Jag svär att hon nästan såg lite tjurig ut när jag greppade mitt bruna lack och stegade mot kassan. Nu i efterhand misstänker jag att hon bara var lite lagom avundsjuk- för Warm & Fozzie är verkligen så jäkla tjuuusigt!! Jag älskar't! Det är liksom glittrigt, metallisk och duokromt på en gång.


Och det är ju liksom inte brunt. Det är en massa små glitterpartiklar som tillsammans skapar nån slags patinerad bronseffekt. Eller röd-guld-grönt. Eller jag vet inte. Men det är grymt snyggt i varjefall.

Warm & Fozzie kostar 150 kr på Åhlens och Kicks, men just nu kostar OPI 120 kr för medlemmar i Kicks kundklubb.

5 kommentarer:

 1. Enda lacket jag vill ha ur Muppets. Så vackert! De andra är nästan för gapiga.

  SvaraRadera
 2. Eller huuur! Löve it. Jag gillar de andra lacken, men det här kändes mest "mig".

  SvaraRadera
 3. Köpte detta lack idag. Ren och skär kärlek! Knep det sista (LYCKAN!) medan de rosa var orörda. Det säger väl allt? Detta är dessutom mitt första OPI-lack. Big moment! "Min" kickstjej sa att det var en fantastisk färg. "Din" kickstjej var helt klart avundsjuk och yr av parfymångor eller något.

  SvaraRadera
 4. Beatrice: Haha, fasen så gött! Du gjorde helt klart rätt val (oavsett vad "min" kickstjej säger, hihi)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!