november 20, 2011

Hej tomten!

Hoppas du läser min blogg, du fryntlige farbror från fjärran för det här skulle jag inte ha något emot att hitta under granen i år. Kan du inte komma kan du kontakta min sambo!
Clean Coffert Jul- 699 kr (Kicks.se)
Jag behöver definitivt utöka min parfymgarderob och skulle inte ha något emot de här godingarna som luktar rent och fräscht. Fint med lite mindre flaskor för mig som aldrig gjort slut på en hel parfym.

MAC 150 Large Powder Brush- 445 kr (Kicks.se)
Min borstsamling behöver denna! Jag har just nu 129:an men den känns lite liten, och alla behöver ju en stor, fluffig puderborste!
Rouge Voupté- 295 kr (Kicks.se)
Ett sånt underbart lyxigt läppstift detta är! Hylsan är så vacker och formulan är awesome. Jag vill ha fler- i typ vilken färg som helst.

Sigmax Synthetic Precision Kit (49 dollar Sigmabeauty.com)
Här kommer ännu en önskan till min verktygslåda! De här fyra fina, syntetiska borstarna kommer från Sigma  och jag skulle gärna applicera mina concealers och paint pots med dessa godingar!


Deborah Lippman Get this party started kit (439 kr Eleven.se)
Åååh, glitterbonanza! Det här kitet innehåller Happy birthday, Candy Shop och Forget you. Jag har inga lack från Deborah Lippman sedan innan och jag börjar gärna här!

2 kommentarer:

  1. Tomten skulle i princip kunna prata med min sambo också om denna listan :)

    SvaraRadera
  2. Personligen håller jag tummarna för att Tomten finns för jag misstänker att min kille inte riktigt har mod till varken internetshopping eller välja ut ett läppstift till mig :S

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!