november 23, 2011

MUS Kiss on the cheek


Häromdagen sprang jag på Make Up Stores vinterkollektion, och jag fick äntligen kika lite närmare på rouget Kiss on the cheek. Det är ett väldigt mörkt, plommonfärgat matt rouge och eftersom jag inte har något liknande i samlingen var jag tvungen att haffa det.


Jag har prövat det i dag och jag kan säga att det är mycket svårapplicerat. Jag har prövat med både duofiberborste och MAC 109 men problemet är att det inte går att buffa ut jämt och fint på kinden utan det blir liksom bara en färgklutt hur jag än gör. Synd- för färgen är riktigt fin. Ska även pröva denna som ögonskugga framöver- hoppas på bättre resultat där.7 kommentarer:

 1. Jag har också en MUS rouge (frozen daquiri)som jag inte kan använda för att den är FÖR pigmenterad. Lite störigt när den är så fin!!!!

  SvaraRadera
 2. Rouge är det svåraste jag vet!!

  SvaraRadera
 3. Synd! Om du pudrar av en del på handen innan då?

  SvaraRadera
 4. Sminhörnan: Eller hur! Grejen är att jag gillar verkligen färgen..

  Lackynails: Jag brukar inte ha något emot att överdriva rougen lite, men det här gav clownkinder inte ens jag kunde hantera ;)

  Omygloss: Tyckte jag provade dutta av, och blåsa som en dåre på borsten..men men..jag får försöka igen :)

  SvaraRadera
 5. Tråkigt att det var så svårapplicerat. Färgen ser jättefin ut!

  SvaraRadera
 6. Andréa: Färgen är jättefin, så det kommer få en chans till ;)

  SvaraRadera
 7. Så fin! :) Metal cherry är samma ton fast med skimmer, och den är också svår att applicera. Jag använder en fluffig puderborste för att inte få för mycket.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!