mars 31, 2012

Budgetmakeup!

Jag plockade ju på mig ett och annat från Wet 'n Wild på Gekås och igår bar jag budgetfynden både på ögonlocken, kinderna och läpparna. Finfina grejer måste jag säga! Jag använde mig av skuggtrion Knock on wood som har en brun, rosa och en aubergine.

Jag applicerade dem såsom det står på skuggorna, förutom att jag inte la den rosa under ögonbrynet utan använde den som en övergång till MAC Ricepaper, som jag lade som en highlighter istället.Det de var fina att jobba med, de smulade lite när jag satte penseln i men det gör mig inget.

På kinderna har jag Heather Silk, ett gammelrosa och välpigmenterat som jag gillar på en gång. Läpparna blev röda med Just Garnet- väldigt pigmenterat och sitter bannemig där tills du tar bort det.

Tummen upp för Wet 'n Wild!


kkk

Wet 'n Wild ColorIcon Eye Shadow Trio Knock On Wood.

Wet 'n Wild Liptick Just Garnet

Wet 'n Wild ColorIcon Blush Heather Silk
Wet 'n Wild brukar finnas i lite större matbutiken som ICA Maxi. Jag har inga prisuppgifter men jag skulle gissa på att de ligger på ungefär det dubbla vad jag betalade på GeKås.

10 kommentarer:

 1. Visst är det väl bra smink? Allra helst ögonskuggorna och läppstiften. Är supernöjd med nästan allt jag har köpt från Wet n Wild (och det har blivit ganska mycket på sistone). Stod och pillade på ett rouge idag, men köpte inte. Kanske skulle ha gjort det ändå.
  En 3-palett tror jag kostar 69 kronor på ICA och en 8-palett kostar 89 kronor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Det var synd att de inte hade Comfort Zone, den ser fin ut. Tack för prisuppgifterna- jisses, mer än dubbla priset alltså. Det är synd att budgetprodukter ska vara så himla dyra i sverige!

   Radera
 2. Har tänkt testa Wet 'n Wilds läppe flera gånger, men inte blivit av än. Snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev positivt överraskad- men färguttbudet var inte så spännande i stort bara.

   Radera
 3. Nu är jag i tipsar-tagen igen! På Coop på Burlöv Center säljer dom Nyx Makeup. Doll Eyes mascara för 129, concealer burk för 99, läppstift, ögonskuggor... Tycker det är spännande att se märken jag bara sett på internet irl, nästan som kändisspotting haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Du är värsta fynd-ninjan! Jag vet precis vad du menar med kändisspotting- jag känner likadant när det händer mig. Ska definitivt spana om jag får vägarna förbi.

   Radera
 4. Vilket fantastiskt fint läppstift!

  SvaraRadera
 5. Käpte med mig en Wet 'n Wild Color Knock On Wood från USA, gillar både priset och nyanserna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ångrar att jag inte köpte allt i hyllan när jag var i USA förra året. Vad jag kommer i håg kostade de typ..2 dollar?

   Radera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!