mars 31, 2012

Recension: Formula 10.0.6 So Totally Clean

Formula 10.0.6 So Totally Clean

So Totally Clean från Formula 10.0.6 är något av en hybrid mellan vanlig rengöring och  ansiktsvatten. Den kommer i en riktigt snygg, frostig flaska och själva produkten är lysande orange.

Använder jag den som rengöring, när jag har smink, måste jag först ta av all ögonmakeup med en annan rengöring för den här rackarn vill man inte ha i ögonen! Den doftar starkt av alkohol, jag är vanligtvis inte så känslig för den grejen men här reagerar jag. Med två bomullsrondeller känns det som om jag fått bort det mesta av sminket, men jag föredrar ändå att tvätta mig med vatten om det är möjligt.

Det användningsområde som känns mest vettigt är som en uppfräschare/rengörare de dagar jag inte har smink eller på morgonen. Det känns verkligen som man får bort all skit från ansiktet, men det  känns också som jag vill skynda mig att smörja in mig med kräm efter- den är verkligen stark!

Jag är kluven till den här produkten- kommer definitivt fortsätta använda den för den är faktiskt en jäkel på att rengöra. Men jag kan inte släppa tanken på att den helt enkelt är alldeles för stark för min känsliga hy.

Formula 10.0.6 So Totally Clean kostar 99 kr/200ml på bl.a Kicks

4 kommentarer:

 1. Jag kikade lite på den här igår eftersom jag har hört så mycket bra om den men när jag frågade personalen om den berättade hon att hela serien var framtagen för oren tohårshy. Jag som är över 30 och har torr och känslig hy kände inte riktigt igen mig ;)

  Däremot kan jag inte påstå att jag har sett någon indikation på förpackningarna att det skulle vara så, har du? Jag har ju köpt deras ansiktsmasker tidigare, som är hur bra som helst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag tror det står någonstans men inte på nåt ställe där man tydligt ser det. Borde ju faktiskt stå lite tydligare- man har ju inte..ehh..tonårshy riktigt längre ;)

   Radera
 2. Det finns en skonsammare rengöring i samma serie : So Totally Clean Sensitive. Kolla in den! Jag har själv använt serien ett tag och gillar den, speciellt deras räddning Acne Treatment Over Night Success! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har sett sensitive-varianten i hyllorna- nästa gång testar jag nog den :). För mig funkar inte Over Night Success så bra, men toppen att det passar dig :)

   Radera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!