mars 07, 2012

Glossybox Februari 2012

Renoveringen är fortfarande i gång - i morgon är det två veckor utan vatten i lägenheten. YAY. Inte så värst kul och det ser inte ut som om det kommer stå klart förrän måndag- som jag längtar!!!!

Blogglusten kommer troligen komma tillbaka samtidigt som vattnet i kranarna men tänkte ändå att jag kunde visa upp min Glossybox som kom för någon vecka sen!

 Här har vi innehållet in all it's glory!
Eyeko Skinny Eyeliner

Murad Sheer Moisture SPF 15

Jelly Pong Pong Lash Extensions

Dr Babor Anti Stress Cream

...och så inser jag att jag glömt att fota den femte produkten- Becca Beach Tint i färgen Strawberry, men jag kommer troligen skriva mer om den vid ett annat tillfälle.

Är jag nöjd med boxen den här månaden? Nja. Jag tror att jag fick lite höga förväntningar när det viskades om Brazilian Peel, Dermalogica och Idun Lipgloss etc så när jag inte fick någon av dem kändes det lite meh. Men såklart är det fortfarande bra värde för pengarna. Mest glad är jag nog över Dr Babor och lösfrallorna- jag behöver ju öva på på att använda såna helt klart.

Men som sagt, Glossybox. Ska ni läcka "ledtrådar" till era prenumeranter så är det klart att de förväntar sig några av just de produkterna. För stor spridning mellan boxarna föder nog avundsjuka och missnöje. Punkt.

2 kommentarer:

  1. Jag håller med. I min box fanns bara Murads dagkräm, av de produkter du fick. Det känns mer rimligt att det är typ fyra basprodukter som alla får och ett wildcard. Det är naturligtvis roligare att läsa om olika boxar än att se samma box om och om igen i alla bloggar, men precis som du skriver blir man mindre nöjd med den egna boxen när man ser vad alla andra fått. Eller ja, exakt så skrev du inte. Men summan av kardemumman.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja- det var ju så jag menade iaf :D Jag ville hemskt gärna haft de grejerna som många andra fick och då kändes ju min inte lika kul länge.Och precis som du säger så gör det ju ingenting om det skiljer sig lite, men att de flesta är samma.

      Radera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!