maj 30, 2012

Illamasqua Intense Lipgloss Absorb

I senaste Glossyboxen fick jag ett läppglans från Illamasqua. Mycket upphetsande. Illamasqua är ett sånt där märke som jag avgudar men ändå inte är tillräckligt representerat i min samling förutom en ensamt rouge och ett läppstift. Många fick ett grönt gloss i boxen och efter att ha prövat mitt, önskar jag att jag också fick ett grönt för det nudefärgade Absorb är om möjligt ännu mindre bärbart.

Jag kan tyvärr inte bjussa på en läppbild, men ni kanske kan föreställa er. Glosset är concealerfärgat och är helt omöjligt att få jämt på läpparna. Och även om det skulle gått så är det alldeles för ljust för att vara snyggt. Så synd!

Illamasqua Intense Lipgloss Absorb

Illamasqua Intense Lipgloss Absorb

lIllamasqua Intense Lipgloss Absorb- swatch
Illamasqua Intense Lipgloss går loss på 13 pund på Illamasquas hemsida.

5 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag fick också det nudefärgade i min box - och är helnöjd! Har haft jättesvårt att hitta rätt nyans av nude till mina läppar och ansikte, så den här kom som på beställning! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va bra att den funkar för dig! Nudefärger känns ju väldigt individuella, ett som är jättefint på den ena ser skit på nån annan.

   Radera
 2. Skulle man inte kunna använda det som medium för att antingen skapa synvilla (större läppar) eller för att kräma till stela läppstiftsfärger? Kanske enbart med en läpppenna som skuggning?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är liksom lite för lös och ojämn. Och jag vill inte krångla för mycket med läppmojs- men shit, snacka om att komma med schyssta förslag :)!

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!