maj 31, 2012

Estée Lauder DayWear Anti-oxidant Beauty Benefit Creme Spf 35 + Bonus

Nu när sommaren är här kände jag behovet av ett lättare underlag. Jag vill inte springa runt med tjock foundation och puder när det är varmt- men samtidigt känner jag inte för att helt exponera min hud in all it's glory. Naturligtvis blev jag sugen på en av de där BB-krämerna som det har varit ett fasligt snack om den senaste tiden. Efter lite research kom jag fram till att jag ville prova Esteé Lauders variant.


DayWear BB Creme finns i två olika nyanser, light och medium. Jag valde light- medium var så mörk att jag förmodligen inte skulle kunna använda den förrän efter en solsemester.. Den är oljefri, ska passa alla hudtyper och verkar genom att skydda, jämna ut och återfukta på en och samma gång.
Den kan användas ensam eller som bas till foundation. Den har även en spf på hela 35 så den passar verkligen utmärkt på sommaren!

Tyvärr var ju DayWear BB inte den billigaste på marknaden, men jag hade tur och hade en 20 % på valfri vara-kupong från Kicks, som låg och skräpade här hemma, samtidigt som det visade sig att man fick bonus när man köpte en hudvårdande produkt från Esteé Lauder.

För 308 pix (ord. 385) fick jag DayWear BB 30 ml, Advanced Night Repair 7 ml och nya Revitalizing Supreme Global anti-aging creme 15 ml. Sweet deal!

Återkommer när jag har prövat cremen in-action! Stay tuned..

2 kommentarer:

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!