maj 09, 2012

Tio Tomma #3

Den här omgången av tio tomma är extra upphetsande (alltså...ta ordet upphetsande med en nypa salt) för här lyckades jag ta kål på flera make-up-produkter. När man har en grejer EN MASSE så känns det lite som en bedrift.


1. The Body Shop- Cranberry Joy Body Butter. Fick jag i ett fint set av snubben i julas. Luktar gott men har inte varit någon favorit.

2. Nivea Invisible Black & White. Jag vet inte varför jag köpte en deo i sprayform. Dock luktar den underbart- som tvättmedel, precis som jag vill att deos ska lukta.

3. Batiste Dry Shampoo Tropical. Tekniskt sett inte slut men munstycket har gett upp så nu ger jag upp. Jag gillar torrschampoot och jag gillar allt som luktar tropiskt, men kan tänka mig att doften kan vara lite väl överväldigande för de som är lite mer känsliga.

4. Nivea Stay Real Foundation i Nude. Vardagsfoundation som köptes för en spottstyver på rea. Funkar helt okej, och nu när den här åker i soporna har jag en extra i sminklådan.

5. Maybelline The Colossal Mascara. Helt okej mascara, men kommer inte köpa igen.


6. Lush Butterball shower gel. Duschkrämsvarianten av badbomen som också heter Butterball. Den doftar vanilj och kakao och har små bitar av kakaosmör i. Den var LE för ett bra tag sen och jag tippade faktiskt ut det sista. Ingen höjdare på det stora hela.

7. The Body Shop Chocomania Body Butter: Vinters snackis! Jag köpte en liten burk och det räckte precis för att stilla min nyfikenhet. Den luktar gott, men i slutändan inte tillräckligt chokladig. Annars en härlig återfuktare för torr hud.


8. Maybelline The Falsies Waterproof. Den här har varit tom ett bra tag. Jag gillade den. Tror jag. Har inte riktigt bestämt mig, jag kommer nog pröva den igen.

9. Elisabeth Arden Pure Finish Mineral Foundation spf 20. Ett ganska mediokert mineralpuder som jag främst använt som puder över flytande foundation.

10. Clarins HydraQuench Cream. Jag har skrivit om den innan. Luktar APA.

1 kommentar:

 1. Nο гetentivе pаrcel signѕ
  tantrіc mаssage іѕ incorporateԁ in tоtal direсtiоn from thе begining.
  It iѕ οf pаѕtіmе to me that thе аre moгe or less Seven
  tο еight ѕtages of coаting for
  thіs еccentrіc of maѕsаge.
  Rеfeгеnceѕ: 1. Talеіѕnik Ј; оrigination, let us ρroсeed to νisіting the Big Βen in Caрital οf
  the Unitеd Kingԁom.

  Fеel fгee to viѕіt my ρage tantra london

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!