maj 19, 2012

Tävling: Vinn reparerande produkter från Waterclouds!

Tävla lite? Ja! Den här gången har en läsare chans att vinna två godbitar till håret!

Waterclouds har lanserat en ny produktlinje med ny produktdesign och ett starkt miljötänk. Waterclouds vision har varit att skapa ett närproducerat högkvalitativt hårvårdsmärke som tar hänsyn till miljön utan att kompromissa på kvalitén. Förpackningarna är gjorda av nedbrytbar plast och produkterna är helt fria från parabener.


Slippery Repair Serum
Ett lättviktigt serum som innehåller silkesprotein och provitamin B5. Dessa ingredienser ger näring till håret och hjälper till att binda fukten i hårstrået. Slippery Repair serum motverkar kluvna hårtoppar och frissighet och gör håret mjukt och följsamt. Håret får ett frisk och glansigt utseende.
Applicera 1-3 droppar i handen. Fördela i fuktigt hår innan du fönar eller stylar. Tillsätt mer i torrt hår för att tämja frissighet samt ge mer intensiv glans.
Pris: 169kr 

Repair Leave-in Conditioner
Ett lättviktig och näringsberikad spraybalsam som innehåller Cloudberry seed oil och Macadamia nut oil. Dessa oljor innehåller vitamin E och antioxidanter som återfuktar och stärker håret. Produkten motverkar friss och hjälper ett torrt och skadat hår att se friskare ut. Produkten fungerar mycket bra för att reda ut trassligt hår.  Repair Leave in Conditioner är gjord för att sitta kvar i håret och skall inte sköljas ur. Appliceras jämt över handdukstorkat hår, låt sitta kvar.
Pris: 119kr 

Tävlingsregler:

Svara på frågan: Från vilket land kommer Waterclouds? Svaret hittar du på hemsidan och mejla svaret till awesomechemistry@hotmail.se. Tävlingen pågår till lördag 26/5 kl 20.00. En vinnare kommer lottas ut bland de rätta svaren.

Lycka till! 

1 kommentar:

  1. Suverän tävling! Har mailat mitt tävlingssvar till dig, hoppas du har fått det.

    Håller både tummar och tår på att jag har turen att vinna :)

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!