maj 14, 2012

Recension: Ekoraps Socker- och rapsskrubb


Så här står det om produkten:

En väldoftande och mjukt exfolierande kroppspeeling som är baserad på svensk ekologisk rapsolja och rårörssocker. Skrubben avlägsnar gamla hudceller samt mjukgör och återfuktar huden. Produkten är berikad med naturliga eteriska oljor som tillsammans med massagen vid användandet stimulerar blodcirkulationen. Huden blir rengjort och återfuktad på djupet.

Ekoraps Socker & Rapsskrubb kommer i en tub om 200 ml. Jag som hatar att hantera stora burkar i duschen (som body shops varianter kommer i) blev positivt överraskad över att denna kom i en mer praktisk tub. Eller det var vad jag trodde. Själva produkten är ganska hård och kompakt och det är faktiskt rätt svår att klämma ur. Det hände mer än en gång att en stor klutt srpätte i väg och åkte i en fin bana över badrummet och landade- ja på fel ställe. Förutom detta moment, samt en tveksam doft- (luktar myggstift i min näsa) så är det en bra skrubb, den skrubbar riktigt ordentligt och huden känns mjuk och återrfuktad tack vare rapsoljan. Jag gillar!


 Ekoraps Socker & Rapsskrubb kostar 179 pix och finns att köpa på Rapsodine.se  samt på Parfymeri L.

Obs! Jag har tagit emot produkten som ett pressprov

5 kommentarer:

 1. Låter som om en skvätt vaniljdoft hade suttit fint? :)

  SvaraRadera
 2. Den är inte alls dum! Jag som är lite doftmesig gillar att den knappt luktar något.

  SvaraRadera
 3. Vill bara fråga en sak, som inte har med skrubben att göra; jag har gått igenom alla dina gamla inlägg, och undrar var den där frisörsalongen var som sålde Sleek? Var det Friisgatan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Salongen heter dark & bright och ligger på Spångatan :)
   Här är inlägget: http://awesomechemistry.blogspot.se/2012/01/sleek-i-malmo.html

   Radera
  2. Tack!
   Ska kolla nästa gång jag har vägarna förbi.

   Radera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!