mars 22, 2013

Urban Decay Oz The Great And Powerful -The Glinda Palette

Vilken jäkla tur att det är fredag nu pallar jag verkligen inte mer- vill bara ligga raklång i soffan och sörpla på en bärs hela helgen känns det som. Men först- en liten snabbkik på den fina paletten som jag beställde från Beautybay. Egentligen beställde jag två paletter (i rena "det GÅR INTE att välja"-infallet) men den ena (Theodora) fick jag mejl om att den inte gick att leverera och det verkar som om alla engelska webshoppar saknar den också.

Yada, yada, yada. 


Ögonskuggorna kommer i en plåtask precis som Naked 2-paletten och jag gillar verkligen den.
Den är mycket enklare att hålla ren och snygg till skillnad från t.ex Naked och Vice. Den har också en stor spegel i locket.

Och kolla vad fin den är- bara det liksom!


Inuti hittar vi sex skuggor som egentligen är åtta, för Oz och Aura är tvådelade. Jag har inte haft en chans att pröva dessa ännu och kommer inte swatcha dem i dag heller (dåligt ljus, trött osv) men det kommer. Tycker de ser himla fina ut och även om Theodora-paletten känns mer "jag" tror jag den här bättre kompletterar de skuggor jag redan har hemma. Jag är särskilt pepp på Aura som är duokrom och verkar helt lovely.

I mitten av paletten finns en liten variant av 24/7 Glide on pencil i färgen Rockstar (lila) och det följer även med en Super-Saturated High-Gloss Lip Color i färgen Glinda (exklusiv för den här paletten) som ser jättefin ut även den. Det kom också med ett Get the look-kort- så jag får se om jag kan trolla i hop något liknande.


Och så en annan smart grej som jag hoppas Urban Decay kommer fortsätta med i kommande paletter. Alla skuggorna går att ploppa ur och ersätta med någon annan av UD's skuggor (förutsatt att den den 
är köpt efter UD gjorde om formulan och förpackningen på sina singelskuggor). Praktiskt!


8 kommentarer:

 1. Aaavundsjuk, jag är så aaavundsjuk!

  SvaraRadera
 2. Gillar Urban Decay paletterna, deras färger är så grymt pigmenterade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de kunde bara skippat en del glitter så hade det varit ultimat i min mening. Och så är de så otroligt "billiga" om man ser till vad man får för pengarna.

   Radera
 3. Åh herrgud vilken fin palett! Tror jag dog lite :D

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!