april 17, 2013

Billig läppstiftsförvaring från Ebay!

Ebay är så himla bra alltså. Jag förvarade mina läppstift i en mindre lyckad variant från Muji (den syns här i ett gammalt inlägg) och var på jakt efter något nytt, bättre. Denna fina akrylförvaring kostade mig ca 23 kr styck- levererat och klart. De skickas från Hong Kong så visst var leveranstiden längre än vanligt. Jag köpte från den här säljaren men det finns en mängd som verkar sälja samma vara.


Jag är så himla nöjd! Det finns 24 fack i varje "ställ" och passar de flesta av mina läppstift- förutom Sephoras egna som inte riktigt vill gå ner och mina två från Urban Decay.  De står ju helt klart snyggare och mindre vingligt om man förvarar dem med korken upp, men jag måste ha en enkel överblick- särskilt med MAC-stiften då man annars kan leta ihjäl sig efter just det där stiftet.


Ett problem bara. Jag trodde jag garderade mig för framtida inköp när jag skaffade två. Eh. Nähä. Jag har tydligen fler än jag trodde. Det blir till att köpa ett par till.8 kommentarer:

 1. Älskar att se hur folk förvarar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med! När jag har tid och plocka i ordning i sminkrummet ska jag visa upp lite förvaring tänkte jag :)

   Radera
 2. Men va?! En sån måste jag ha jööö!

  SvaraRadera
 3. Vill också ha sådan förvaring! Vad var det för problem med den från Muji?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den hade inte små fack utan bara mellanväggar kortsida till kortsida. Vilket funkar fint när det är fullproppat men tar man bort ett stift så ramlade alla i raden. Drygt!

   Radera
 4. Är också på jakt efter såna där! :)

  SvaraRadera
 5. Åh vilka bra!! Jag har ju bara bloggat i några månader men märker att just läppstifts samlingen redan växt dramatiskt. Ska kolla in dessa.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!