februari 21, 2012

Lime Crime i Malmö

Häromdagen läste jag hos Junes Abstracts att hon hade sett Lime Crime-produkter i fönstret till Famous Ape, en butik på Davidshallsgatan i Malmö. Naturligtvis kilade jag dit i dag för att kika. Och mycket riktigt.

För tillfället hade de bara ett litet urval av skuggor och ett par stift (Centrifuschia, Cosmopop och Airborn Unicorn) men jag hörde mig för och de kommer troligen ta in ett större sortiment i framtiden. Jag insisterade på att de skulle göra det. Ganska mycket. Så jag håller tummarna för att i varjefall fler stift hittar dit, för de är jag helt klart mest intresserad av.

Läppstiften kostade 99 pix och skuggorna 119. Ett stift fick följa med hem i dag- det lila Airborn Unicorn.


Asså. Gud. Känner mig verkligen inte så hårdrock med den här lilla hylsan- jag menar holografiska enhörningar? Okej. Jag älskar't.

Lime Crime Airborn Unicorn

Lime Crime Airborn Unicorn

6 kommentarer:

 1. oj så kul! Det måste spanas in!

  SvaraRadera
 2. Ja, gör det! Och tjata också lite på dem att ta in mer grejer :)

  SvaraRadera
 3. Hej! Ny läsare, hittade dig via just Junes Abstracts inlägg om detta. Bor också i Malmö men har ännu inte haft tillfälle att titta in på Famous Ape. Men 99 spänn! Som hittat! Längtar tills jag kan ta mig dit.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Va kul, välkommen :D! Jag blev också glad för de var så himla billiga! Om de får in fullt sortiment köper jag nog varenda en ;)

   Radera
 4. Hittade din blogg igår av en slump och efter att ha bläddrat igenom alla dina inlägg igår så tog jag en åktur in till Malmö idag och gick till Famous Apes och köpte de tre stiften de hade (Coquette, Centrifuschia och Airborn Unicorn) tjejen sa förresten att de snart ska lägga en nybeställning på fler nyanser av läppstiften för de hade varit väldigt populära. Jag tjatade också lite på henne så dom skulle göra det snart, så nu håller vi tummarna för att det kommer in nya färger snart! :) Gick även förbi Dark & Bright och köpte två underbara rouger från Sleek och allt detta tack vare dig! Tack för en sjukt awesome blogg! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aww!! Tack så hemskt mycket- du är awesome! You made my day!
   Och så grymt att höra att de ska ta in fler färger, bra tjat tjejen ;) Lovar att stalka Famous Ape så jag kan meddela när de kommit in :).

   Radera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!