februari 18, 2012

Naked 2- the extras

Men asså, jag glömde helt av att visa penseln och glosset som följde med i Naked 2! Med risk för tjat kommer alltså ännu ett inlägg om Naked 2- hata mig inte. Det kan även komma fler.


I orginalpaletten medföljde till en början en 24/7 glide on pencil med två färger. Efter fabrikationsproblem som ledde till att de inte lyckades få ut tillräckligt mycket paletter för att möta efterfrågan ändrade Urban Decay till en platt ögonskuggspensel. Även i denna palett inkluderas en pensel- men denna gången med den platta penseln i ena änden och en blendingborste i andra. Praktiskt! Båda penslarna är syntetiska.

Urban Decay Good Karma Crease Brush

Urban Decay Good Karma Shadow Brush

I stället för den näst intill obligatoriska minivarianten av den legendariska Primer Potion ingår istället en liten Lip Junkie Lip Gloss i färgen Naked (vad annars?). Naked är en lite gammelrosa gloss som ligger rätt nära min egen läppfärg.

Men doften- och smaken. Oh dear. Hur gott?! Det doftar och smakar mintchoklad så till den milda grad att jag inte kan hålla mig från att slicka mig på läpparna. Holy minty goodness, Batman! Ett sånthäriga måste jag ha ett fullstort exemplar av.

Urban Decay Lip Junkie Lip Gloss Naked

1 kommentar:

  1. Fy fan vad bra. Mintchoklad som inte gör att man går upp i vikt (tror jag) Kan inte bli bättre! ;)

    Och hata dig? Är du inte klok? Nån måste ju gotta sig i ägandet av den. Och gottar du dig tillräckligt kanske jag kan se anledningen till att äga den här också :)

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!