februari 12, 2012

Nytt från Batiste

Torrschampoo från Batiste är verkligen en favorit hos mig. Med Batiste kan jag köpa lite mer tid bäst-före-datumet gått ut för frippan men det finns absolut ingen tid till att tvätta och torka. Mitt hår är vråltorrt i topparna men kan bli fett i hårbotten, så med några spray blir mitt hår som nytt och jag kan undvika en tvätt en dag till, vilket bara är bra för håret- tvätta inte för ofta, för bövelen!


I vår släpper Bariste två spännande nyheter. Den ena är Wild som fungerar precis som föregångarna, men har en ny orientalisk doft.
Batiste Wild

För mig är dock den andra nyheten Big & Bouncy XXL Volume ännu mer intressant. Precis som orginalet fräschar den upp mellan tvättar men ska tillföra mer volym. Jag som har ganska platt hår gillar allt som lovar mer volym!

Både Wild och XXL kostar 79 pix.

Big & Bouncy XXL Volume

Jag har fått hem XXL att pröva så framöver får ni se om den kan råda bot på mitt platta hår, stay tuned.

2 kommentarer:

  1. Sv: Den är riktigt fin! :D

    SvaraRadera
  2. Mm, I like. Jag hade kokosvarianten när jag var blond och den där brunette-varianten nu när jag är mörk. Köpte Apolivas stylingpuder härmodagen, vet inte om den slår Batiste faktiskt. Inte heller Björn Axéns hajpade tycker jag presterar i linje med sitt pris. Heja Batiste. Ska bli spännande och se vad XXL kan göra!

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!