februari 17, 2012

Urban Decay Naked 2- swatches

Nu har jag swatchat alla skuggorna åt er, alla utom vaniljgula Foxy- men jag återkommer till det. Alla swatches är gjorda på ett tunt lager UDPP, men jag prövade utan också och de ser fina ut även utan den. Först lite bilder på skuggorna i paletten.Och här kommer alltså swatches. Den första skuggan i paletten, den matta, vaniljvita Foxy kunde jag verkligen inte få den att synas i en swatch, den smälter helt enkelt in i min egen hudton. Den är helt okej, men inte den bästa matta jag prövat från Urban Decay direkt- en matt highlighter saknades i föregångaren så den är ändå ett välkommet tillskott.


Half Baked- den enda upprepningen från den första paletten. Det är en fin guldskugga, men inget jag behöver ha två av. Pigmenteringen är super.      
Bootycall- en ljus skimrig highlighterskugga som precis som Foxy går åt det gula hållet. Fin och bra pigmentering även om det inte syns på min vita hand. 

Chopper- en kopparfärgad skugga med lite glitter. Det är en massa tryck i den här skuggan men den blir lite smulig och glittet känns helt onödigt.

Tease- en av mina favoritskuggor i paletten. Färgen är lite knepig men jag skulle säga taupe som går mot lila? Vet att den här kommer hamna i min globlinje många gånger framöver. En riktigt bra, matt skugga.
Snakebite-  lite lik Smog från Naked, men kallare i tonen. Fin och pigmenterad skugga men inget upphetsande.  

Suspect- en ljusare brons, lite champagnefärgad skugga med frostig finish.  
Pistol- en grå-brun skugga. Jättefin- har inget liknade i samlingen.
Verve- min favorit i paletten! Den är silver med en rosa ton som känns unik. Pigmenteringen är super i denna.
YDK- En ljusare, kopparfärgad skugga med irriterande glitter. Påminner mycket om Sidecar från Naked. Busted- En mörk, härlig skugga med fin pigmentering. Denna går på  lite mindre skimrigt utan att vara matt.


  
Blackout- en matt, svart skugga. Trodde den här skulle vara ännu svartare än vad den är men den är fortfarande en schysst svart skugga.
5 kommentarer:

 1. Då var det swatch time även här. De kunde skippat skuggorna med glitter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Förstår inte varför de envisas med att stoppa glitter i fina skuggor. Man har glitter i hela nunan sen :(

   Radera
 2. Fint! Jättekul att se färgproverna!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!