februari 09, 2012

Recension: Rapsodine Ekoraps Body Butter

Rapsodine Ekoraps Body Butter
Jag fick för ett tag sen hem en nyhet från Rapsodine, Ekoraps Body Butter som lanserades nu i januari. Här kan du läsa om övriga produkter i lanseringen.

Så här står det om produkten: Ekoraps Body butter innehåller en hög andel svensk ekologisk rapsolja och ekologiskt kakaosmör som mjukgör, återfuktar och skyddar huden. Rapsoljan är rik på naturliga E-vitaminer och antioxidanter. Ekoraps Bodybutter är också berikad med fuktgivande extrakt från sockerrör och vårdande provitamin B5. Produkten gör huden återfuktad på djupet med lång fuktighetsbevarande verkan.

Innehållsförteckning
Ekoraps Body Butter har en mycket krämig konsistens, nästan på gränsen till att den blir svårt att smörja ut jämnt på huden. Men ett riktigt Body Butter ska vara tjock och smörig så jag klagar inte!
Jag upplever den som kraftigt återfuktande- perfekt nu när min hud kliar av torrhet hela tiden. Perfekt för vintern men skulle upplevas för kraftig under de varmare månaderna.

Doften är lite svår att sätta fingret på. Vid första sniffen luktar den solkräm, jag vet att många hatar den doften men jag råkar älska den (semester..) men sedan mognar den till någon helt annat- nåt kryddigt. Ingefära och kanel kanske? Hursomhelst så luktar den ganska annorlunda men rätt gott. Jag hade dock förväntat mig en mildare doft.

På det stora hela tycker jag om Ekoraps Body Butter, för den gör verkligen vad den ska- men det alldeles för saftig priset på 299 pix för 200 ml skulle avskräcka mig från ett köp tyvärr.Jag har fått produkten skickad till mig som pressprov.

1 kommentar:

  1. Det är ett litet väl kraftigt pris för min del, skulle nog inte köpa detta! Då finns det alternativ som kostar lite mindre som räcker för min hy!

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!