januari 25, 2012

Nya produkter från Rapsodine

Ekoraps är en ny serie från Rapsodine som är baserad på svensk, ekologisk kallpressad rapsolja. Råvarorna i produkterna är ekologiskt certifierade och och produkterna är dermalogiskt testade. I produktionen har man försökt använda få få ingredienser för att uppnå önskad funktion hos produkten.

 
Ekoraps Bodybutter
innehåller en hög andel svensk ekologisk rapsolja och ekologiskt kakaosmör som mjukgör, återfuktar och skyddar huden.
Rapsoljan är rik på naturliga E-vitaminer och antioxidanter. Ekoraps Bodybutter är också berikad med fuktgivande extrakt från sockerrör och vårdande provitamin B5. Produkten gör huden återfuktad på djupet med lång fuktighetsbevarande verkan.

Pris: 299kr

Ekoraps Body Shower innehåller till 90 % ekologiska råvaror och är en len och milt rengörande duschkräm som är berikad med svensk ekologisk rapsolja och ett fuktgivande extrakt från sockerrör. Rengör och återfuktar huden och motverkar att den blir uttorkad. Ekoraps body shower passar alla hudtyper, men speciellt den torra och känsliga hudtypen.

Pris: 129kr


Jag har fått hem  Ekoraps Body Butter att prova, så den kommer recenseras framöver- så håll utkik!Rapsodines Ekoraps lanseras på marknaden i januari 2012.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!