januari 05, 2012

Recension: Formula 10.0.6 One Smooth Operator


Såhär står det om produkten:

En rengörande skrubbkräm som exfolierar milt, drar ut orenheter från huden och lämnar huden fräsch, len och klar. Innehåller Zink och havre som absorberar överflödigt talg från hudens yta och reducerar inflammationer. Pimpsten från naturlig vilkansten exfolierar huden.

One Smooth Operator är en rosaaktig gel med ganska små korn av pimpsten. Den har en fruktig, söt doft som får mig att tänka på My Little Ponys, vilket passar mig utmärkt men om du inte är ett fan av sådana dofter kan det ju vara ett problem.Jag har använt den här som ett komplement till Emma S. Ageless Enzyme Peel  cirka en till två gånger i veckan. Jag gillar att det är riktigt små och ganska mycket korn i denna, så det är lätt att känna att den verkligen exfolierar, med lätta fingrar så får döda hudcelller en riktig omgång.

One Smooth Operator är en bra produkt i min mening, en vardagsprodukt för en liten peng. Den saknar dock lyxfaktor och jag tycker inte att den har gjort något särskilt för min hy, förutom den tillfälliga effekten.

One Smooth Operator kostar 99 kr för 100ml på Kicks.

4 kommentarer:

 1. Där sa du något! Hade en produkt som doftade precis sådär som my little pony gör, men jag kom inte på just då vad jag skulle kalla doften!

  SvaraRadera
 2. gillar doftanalysen skarpt! =)

  SvaraRadera
 3. Fru Vesa: Haha, jag vet- sjukt proffsigt :D!! Men det stämmer rätt bra faktiskt// mvh från en som har två flyttkartonger med MLP hemma...

  Caroline: Oh, det låter mumsigt! Jag tycker mer kosmetika borde lukta plasthästar ;)

  SvaraRadera
 4. Svar: Men visst var det? hahaha! ;D Varför har jag inte testat grön eyeliner tidigare? Kommer bäras av mig igen helt klart :D

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!