januari 16, 2012

MAC 227 Large Fluff Brush


Det här var en borste som jag inte riktigt vet varför jag tyckte jag behövde. 227 ser ut som en överdimensionerad ögonskuggsborste- den är riktigt stor! Jag kan fortfarande inte komma över att säljaren på MAC i Malmö påstod att hon använde den i globlinjen....!

Jag använder den främst till att snabbt täcka hela locket med skugga, särskilt de dagarna när jag bara har en ljus skugga på locket och inget annat. Andra användningsområden är highlighting på kindbenen eller lägga puder under ögonen. Den är inget måste för en mindre samling, men en trevlig borste att ha.

MAC 227 Large Fluff Brush kostar 340 kr på Mac Cosmetics i Sthlm, Gbg och Malmö samt online på Kicks.

4 kommentarer:

 1. Jag köpte Sigmas motsvarighet och funderade liksom du "hur tänkte jag där?" Använder den enbart till att highlighta kindbenen, det gör den riktigt bra. Packa på färg på hela locket finns det många andra alternativ till tycker jag.

  SvaraRadera
 2. Haha! Njä, inte packa skugga, det använder jag 239 till men du vet, bara svepa en champangefärgad skugga på hela locket upp till brynet, tar en sekund med 227.

  SvaraRadera
 3. Jag brukar faktiskt använda min sigma version till att ibland blanda ut skuggorna i globlinjen, dock inte till att applicera färgen där utan som sagt bara till att blanda ut den. Annars så används den mest till att svepa skugga över hela locket :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaha, där ser man- ska definitivt pröva :)

   Radera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!