januari 31, 2012

Glossybox Januari 2012


Januaris box om i en ljust rosa box, till skillnad från den förra som var klarröd. Jag föredrog helt klart den röda- jag är inte riktigt en rosa tjej.


Spännande...

 
Kolla vilka härliga grejer!


Deborah Lippman Nail Varnish- Razzle Dazzle. En miniflaska, men ändå hyfsat generös i storleken. Det här är mitt första Deborah Lippman lack så detta var riktigt kul att få med i boxen. Man får också en nagellacksremover i reseformat. Originalstorleken kostar 183kr/15 ml

Eyeko Fat Eye Stick- Chocolate. Eyeko är också ett nytt märke för mig, har dock hört hur mycket som helst om dem så även denna krämögonskugga ska kul att pröva. Jag utgår från att den här en full size-produkt och den går på 139 kr/4g.


Matrix Biolage Colorcarethérapie Shampoo & Conditioner. Det tråkigaste i lådan. Matrix Biolage var mitt favoritschampoo när jag var yngre så det är väl beprövat, dessutom fick jag produkter för färgat hår vilket jag inte har. Dessa får nog gå vidare till nån vän som behöver dem mer än jag. Flaskorna var 50 ml styck och orginalstorlekarna kostar 169kr/250 ml.


Shiseido The Skincare Extra Gentle Cleansing Foam. Oooohh, löddrande rengöring för känslig hud är min grej- och från Shiseido- så lyxigt! Tuben är på 30 ml och orginalprodukten kostar 370kr/125 ml.


Rituals Foaming Shower Gel Sensation. Se där! Den här hoppas jag att snubben inte förväxlar med raklödder för det är just en sån flaska den här duschgelén kommer i. Kul att prova Rituals, vi har ingen butik här i Malmö men jag har för mig att det finns en i Köpenhamn. Den här produkten är en full size och kostar 85kr/ 200 ml.


På det stora hela en mycket trevlig Glossybox. Jag har inte räknat ut värdet på boxen men det är nog en rättvis gissning att den hamnar högt över boxens pris. Jag är glad över allt i boxen utom schampoot. Undrar om den där "profilen" man fyllde i verkligen har en funktion när man ändå får produkter som inte passar ens behov?

Här kan du läsa om den första Glossyboxen.

3 kommentarer:

 1. SV: Jag såg det. Det var ju lite synd, hoppas Sheseidon är underbaar. Vet du, jag tror faktiskt att du fick boxen som var menad till mig! Ha ha :) Den bruna pennan ser ju förjäkla fin ut!

  SvaraRadera
 2. Extremt sugen på att prova glossybox nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör't! Hoppas bara att de lyckas hålla fanan högt hela tiden.

   Radera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!