december 16, 2011

Glossybox December 2011

Nu är den här! Jag hade egentligen redan varit och snurrat på Posten en gång i dag men jag var tvungen att kila tillbaka.
Glossyboxen kom i den här söta, brun-rosa kartongen. Jag började fingra på den redan på ICA Malmborgs men sen besinnade jag mig.


Inuti kartongen låg den här fina röda lådan. Jag tror att den bara ska vara röd i december och sen den sedvanliga rosa.


Öppnar lådan. Känns lyxig med silkespappret och grejer. På baksidan av kortet kan man läsa vilja produkter som finns i Glossyboxen.

  
En låda full med godis. Kände mig som ett litet barn när jag rotade igenom lådan.


Här ser ni vad som fanns i lådan:  

Marroccan oil - Oil treatment & Light treatment: Perfekt! Jag behöver verkligen en hårolja och har velat testa dessa. Tror Light treatment passar bra till mitt hår.

L'Occitane- Shea Butter Handcreme & Shea Butter Footcream: Har inte prövat dessa heller, fotkrämer ids jag inte ofta med men den lilla handkrämen ska definitivt få plats i min lilla väska.

Chloé edp-  Här står det Issey Miyake på kortet men jag fick alltså en annan parfym. Detta är jag inte så glad över, Chloé är verkligen inte i min smak medan Issey M brukar vara himla fina. Plus för gollig liten flaska dock.

Luxit Organic Care-  Revitalizer Facial Cream & Balance Facial Wash: Enda märket som jag aldrig hört talas om. En facewash kanske inte är den mest spännande typ av produkt men den kommer såklart att testas.

Duwop- Lip Venom: Ännu en produkt som jag har velat testa. Och visst är detta en fullsizeprodukt??

+ En liten bonus i form av två praliner från NK. Mums!!

Jaha, det här var ju spännande att öppna, det blir nog minst en box till i varjefall. Det bästa var nog håroljorna och Lip Venom och det sämsta parfymen som inte var den det stod om i informationskortet.

9 kommentarer:

 1. Lyckan säger jag bara, lyckan! :) Som en liten julafton. Spännande att se ditt innehåll trots att jag fick samma som du denna gång. Jag fick dock tre minivarianter av duwop's lip venom istället för en fullsize. Synd att du inte gillade parfymen. Jag är dock supernöjd (håroljan var precis vad jag behövde) och jag kommer definitivt fortsätta prenumerera.

  SvaraRadera
 2. Beatrice:
  Ja, håroljan kom verkligen i rätt tid :) Jag är också nöjd, det var ju mer än fem produkter egentligen! Parfymen luktar alldeles för tantigt, men det är kanske nån annan som vill ha den?

  Men det allra bästa var tamejfan spänningen- så roligt att öppna. Man måste bara hålla sig borta från vissa bloggar innan ;)

  SvaraRadera
 3. Haha! Exakt, därför läste jag din blogg efteråt. :)

  På tal om spänningen, jag tvingade mig själv att fixa mat och äta först för att dra ut på det. Sen var tålamodet slut och jag slet upp paketet. Så ja, spänningen var helt klart det bästa. :)

  SvaraRadera
 4. Tålamod? Som du ser på första bilden började jag riva upp kartongen redan på Ica Malmborgs. Jag beundrar dig för att du kan vänta så tålmodigt :)

  SvaraRadera
 5. WTF?!!! Jag har inte fått min box!! Fick ett sms igår om att den var på väg men min lilla stackars låda har inte hittat fram till mig än. Jag försöker sansa mig och hoppas på att min låda innehåller samma trevligheter som din :0) /N

  SvaraRadera
 6. Är det sant?? Då får vi hoppas att den kommer på måndag även om det är trist att vänta. Sorry om jag förstörde överraskningen för dig dock.. :S

  SvaraRadera
 7. min låda ser precis ut som din, visste inte att lip venomen var fullsize produkten, grymt :D jag hade dock hoppats på att den skulle innehålla mer smink & mindre hudprodukter men de kanske kommer sen :)

  SvaraRadera
 8. Jennifer: Lite mer smink hade suttit fint, det har du helt rätt i. Vi får se vad som kommer härnäst!

  Omygloss: En riktigt kul grej :)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!