december 30, 2011

Recension: DuWop Venom Flash (Lip Venom)

Jag blev glad när jag fick DuWops lip plumper i den första Glossyboxen då jag länge varit nyfiken på om den här skulle kunna ge mig lite mer plut. Jag fick en variant av Lip Venom - Venom Flash, som innehåller mycket subtilt silverskimmer, annars ska det vara samma formula som orginalet.

DuWop Venom Flash

Venom Flash ser tjusigt upp på läpparna, bränner till lite lagom och jag gillar verkligen formulan- men sen händer inte så mycket mer. Inte så att jag kan skönja det utan någon slags vetenskaplig studie, och då är det ju liksom lite värdelöst. På bilderna tycker jag nog att "efterbilden" ser lite mer maffig ut, men det är nog tack vare glansen i Lip Venom som skapar en optisk illusion. Samt min oförmåga att ta två bilder med exakt samma vinkel. På bilden har jag haft Venom Flash på läpparna ca 10-15 min.

Före
Efter
 DuWop Venom Flash är härligt som ett läppglans men tyvärr inte mycket till lip plumper. Trist. Men det var kul att pröva- jakten på mer läppfluff får helt enkelt fortsätta.

DuWop Venom Flash innehåller 3,5 ml och kostar ca 175 kr på bl.a Kicks och Eleven.

3 kommentarer:

 1. Jo, men lite mer plut på underläppen fick du allt! Jag tyckte iof inte heller att venom flash gav mig så mycket plutigare läppar heller. Jag skrev ett blogginlägg om MUS lip plumper, och den funkade faktiskt riktigt bra! Men det är så obehagligt att ha plumper på läpparna så jag använder den aldrig :P

  SvaraRadera
 2. Vilken extremt fin form på läpparna du har!! :)

  SvaraRadera
 3. Lenore: Tycker du? Jag kan verkligen inte urskilja nån skillnad i spegeln :/

  Elin: Där ser man! Tack :)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!