december 13, 2011

Lush-favoriter

Även om mitt djupa och (eventuellt lite destruktiva) förhållande med Lush inte är lika intensivt nuförtiden är de fortfarande en av mina absoluta favoriter. Jag har prövat mig igenom ett ganska stor del av sortimentet och tänkte dela med mig av mina holy grail- produkter från sortimentet.

 You Snap The Whip: För det första- namnet! Awesome! Sen är den här kakaosmörstinna bodyscruben både en jävel på exfoliering och har en doft av svarta vinbär. Och då snackar vi riktiga svarta vinbär. Bli inte rädd om hela jäkla badkaret  blir svart. Det försvinner.

Honey I Washed The Kids: Min första kärlek. En söt, mjuk och matig doft som gör att jag vill ta en stor tugga av tvålen (ej att rekommendera). Jag älskar allt som luktar såhär- särskilt It's raining men.

The Comforter: En bubbelbit med svartvinbärsdoft, dock lite mer syntetisk än You Snap The Whip. Levererar ett tjockt duntäcke av lödder att sätta näsan i.

Therapy: En ljuvlig massagekaka som i min näsa luktar vit choklad och apelsin. Den här doften är så lugnande att jag under en stressig och sömnlös period gnuggade in denna på bröstet så jag kunde njuta av doften när jag skulle sova. Även utmärkt på torr hud.

Vanilla Fountain: Badbomd med kanske den mest fantasiska vaniljdoften EVAH'. P

You've been mangoed: En badolja som luktar tropiskt paradis. Ha den för lite mjukgörande i badet eller placera den under näsan när vintern bara känns lite för jobbig.


Jag har naturligtvis fler favoriter men jag kan ju inte hålla på och rabbla i en hel evighet. Amen.

2 kommentarer:

  1. Ska absolut kika på deras vaniljtvålar nästa besök :D

    SvaraRadera
  2. Önskar att jag hade en butik i närheten så jag fick sniffa...;)

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!