januari 26, 2012

En liten beställning från Kicks

När senaste rabattcheckarna från Kicks trillade in så passade jag på att beställa en stor, fluffig puderborste (150) från MAC. Det var första gången jag beställde från Kicks webshop och det tog två dagar innan jag kunde hämta paketet. Fick även med lite fina prover, bland annat en inpackning från Aussie och doftprov från Escada.

7 kommentarer:

 1. Kicks är verkligen bra på att skicka schyssta prover! (Men var 17 är mina checkar? Var det länge sedan du fick dina?)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får aldrig heller hem mina rabattcheckar förrän flera veckor efter första utskick :( de borde bli bättre på att prioritera sina kunder tycker jag!!

   Radera
 2. Verkligen! Särskilt med tanke på att jag handlar som en idiot i butikerna men aldrig fått ett ruttet prov en enda gång.

  Hm, mina kom för ca en vecka sedan!

  SvaraRadera
 3. pax för allt du inte vill ha he he ;) Puss Syrran

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart, kan nog plocka hop en liten goodiebag tills nästa gång vi ses :D

   Radera
 4. Åh light touch foundation ska bli spännande att höra vad du tycker om! Det är märkligt att man aldrig får prov i butiker faktiskt. Man får ofta det på internet, men det är ju i butikerna man verkligen vill ha service!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr misstänker jag att mitt prov är för mörkt för mig, men man kan ju ändå känna på formulan.

   Ja, Kicks är sämst på det. Jämför med Body Shop där man alltid får nåt litet. Det kostar inte butikerna nåt men det är så uppskattat från kunderna.

   Radera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!