januari 13, 2012

MAC 226 Small Tapered Blending BrushKungen av crease-borstar om du frågar mig! Den här använder jag varje dag för applicera skugga i globlinjen och tycker den är perfekt. Den här borsten ger i från sig lagom med färg samtidigt som den suddar.

Tyvärr är detta en limited edition-borste som bara är tillgänglig då och då. Den kom senast ut med höstkollektionen MAC Me Over 2011 och det var också då käkat högg mitt exemplar.

MAC Small Tapered Blending Brush finns inte tillgänglig just nu, när jag köpte mitt ex. kostade den 245 pix. Håll utkik i kommande MAC-kollektioner för en repromote!

3 kommentarer:

 1. Åhh den där har jag velat ha, snålade in då jag såg den på KICKS hemsida å skulle fundera, men då hann den ta slut, attans!.

  Sv: Tack så mycket, och jaa, jag älskar också Gem of Roses, det är ett av mina mest använda läppstift. Synd det var limited edition på det!.

  SvaraRadera
 2. Finns annars en VÄLDIGT snarlik på Face, som jag använder dagligen och fullkommligt älskar. Om någon är sugen och inte får tag på MACs!

  SvaraRadera
 3. Sminklådan: Hm, är det #27 du menar? Isåfall verkar mer lik MAC 224- alltså inte lika avsmalnad i toppen? Toppentips, hursomhelst!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!