februari 23, 2012

Marc Anthony Be Ageless- Anti-age för håret

Anti Age för håret, really? Okejrå- jag är inte den som är den- kan ju knappt säga att barret har blivit ljuvligare ju äldre jag blivit men har aldrig kopplat detta till åldrande.

Hursomhelst, nu lanseras en ny serie från Marc Anthony (inte sångaren) Be Ageless System för tunt, matt och livlöst hår (hej, mitt hår) och består av schampoo, balsam och en volymizing cream.
Produkterna är fria från sulfater, parabener och DEA. De innehåller UV-skydd, antioxidanter och protein från Kashmir-ull som alla ska hjälpa till att motverka tecken på åldrande.

Låter det spännande? Jag tycker de lovar en hel del, så det ska bli riktigt kul att pröva!
Advanced Color Protect Anti-Aging Conditioner

Ett balsam med kashmirprotein, hydrolyserat veteprotein so ger näring, reparerar och stärker håret. Gojibär avgiftar hårbotten för friskare hårväxt och acaibär ger håret lyster.

179kr/250 ml

Advanced Color Protect Anti-Aging Schampoo
Ett milt schampo med tillsats av kashmirprotein och sojakomplex (sojabönolja och hydrolyserat sojaprotein) som stärker och reparerar håret. Goji- och acaibär skyddar håret och gör rent på djupet samtidigt som de avgiftar hårbotten för en friskare hårväxt. Platt, tunt och kraftlöst hår blir fylligt, starkt och glänsande.
179 kr/250mlAdvanced Color Protect Anti-Age Volumizing Cream

Vårdar, reparerar och stärker kraftlöst hår samtidigt som den avgifta hårbotten för friskare hårväxt. Bivax gör håret tjockt och hållbart vid styling. Håret blir kraftigt, glänsande och bryts inte lika lätt.
179kr /100ml

 2 kommentarer:

  1. Låter extra bra för mig som redan är sulfat/silikonfri. Ständigt på jakt efter bästa sulfatfria schampoot!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Va bra, ska meddela om det är nåt att hänga i julgranen eller ej! Använder just nu schampoo med de tillsatserna så det kanske krävs en viss tillvänjningsperiod skulle jag gissa.

      Radera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!