juni 20, 2012

Födelsedagstävling!

Dags för en liten tävling igen! 3 av mina läsare har chansen att vinna In The T Zone från Formula 10.0.6. Värde: 99 pix.

In the T zone är en unik ansiktsmask i tyg som är speciellt utvecklad för att passa den besvärliga T-zonen. Produkten innehåller zink och havre som balanserar huden och gör den mindre fet och oljig samt hjälper till att motverka pormaskar och finnar.
In the T zone innehåller också örten Marshmallow som används till att läka inflammationer sedan urminnes tider. Örten hjälper till att läka och lugna huden.

Produkten gör huden matt och rengjord på djupet.
Varje förpackning innehåller tre stycken engångsmasker.Tävlingsregler: Lämna en kommentar och berätta vad ligger högst på just din önskelista i skönhetsväg! Glöm inte din e-mail så jag kan kontakta dig om du vinner. Tävlingen avslutas 27/6 kl 21.00 och då lottar jag fram tre vinnare. Tävlingen är öppen för svenska läsare.


Lycka till!

9 kommentarer:

 1. Återigen grattis på din (vår) dag! Högst upp på min önskelista just nu står en Tangle Teezer, den ska jag försöka unna mig på min London-resa om 2 veckor! Smink har jag köpstopp på (aj, det sved att skriva så!), men hårvård är en annan sak, eller hur? :-)

  SvaraRadera
 2. Högst ligger Macs Mineralize Skinfinish i Lightscapade. Hann inte köpa den när den kom ut med Reel Sexy och gråter fortfarande om kvällarna för det! ;)

  SvaraRadera
 3. Just nu är det nog ett bra och nermattande löspuder som jag saknar allra mest! Gärna från Mac.

  SvaraRadera
 4. E-post också kanske: d.edeskar@gmail.com.

  SvaraRadera
 5. OPI - I'm All Ears ligger högst upp på min önskelista just nu! :)
  Min mail: cam.jon@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Gaaah, jag vet precis vad jag önskar mig! En spf till ansiktet som inte får min panna att gå bananas!

  SvaraRadera
 7. På min önskelista just nu finns samtliga lack från IsaDoras senaste kollektion, Papagayo. Så otroligt härliga färger, sannerligen ett gäng säkra kort för sommaren.
  Några av mina naglar bröts av på mitten (ett ord: smärta) för ett bra tag sedan och nu börjar de äntligen växa ut så jag kan måla naglarna utan att det ser lustigt ut!

  tova.ang@radiolive.se

  SvaraRadera
 8. Fin blogg du har :) På min önskelista står bodylotion från VS, personligen inköpt i NY :D Kram på dig! lotta_ljungberg@hotmail.com

  SvaraRadera
 9. Högst på min lista nu ligger läppglans just för att jag aldrig riktigt gillat läppglans så jag har inte köpt så många. Nu har jag dock fastnat för glans så nu vill jag köpa lite mer :)

  aronsson.malin@live.se

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!