juni 22, 2012

Och så lite mer shopping..

Vissa grejer tänker jag att jag ska köpa i eoner, men det blir aldrig av så när det ramlade in lite extra cash så gjorde jag äntligen slag i saken. Från Lookfantastic klickade jag hem Dermalogica Daily Microexfoliant och Urban Decay 24/7 Glide on eye pencil i Zero. Tråkigt att köpa en svart kajal? Ja lite, men jag hade bara en skitdålig hemma.

Ska bli skitkul att pröva Daily Microexfoliant, har hört så mycket fint om den!

4 kommentarer:

 1. Är så otroligt sugen på att testa Dermalogica. Kommer inte riktigt överens med hudvården jag har, fast måste nog tänka smart och avvakta tills graviditeten är över. Den kan ju ställa om huden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tror också det kan vara bäst att vänta- har inga bebbar själv men har hört att huden kan go bananas. Dermalogica är fina grejer tycker jag!

   Radera
 2. Jag tycker inte urban decays penna är så himla bra. Känns mest hypad. Har dock aldrig hittat någon penna som jag tycker känns wow

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det enda jag kan säga med säkerhet är att den är grymt mycket bättre än den svarta jag hade från H&M! Men svärtan är fin och den är lätt att måla med, mer kräver jag nog inte- har svårt att tro att jag ska få en wow-känsla av nåt så "tråkigt" som en kajalpenna faktiskt ;)

   Radera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!