juni 16, 2012

Hej solen! Nu är jag redo! Komsi,komsi!


Fick ett fint paket från Cliniderm i veckan, så nu är jag helt redo för det vackra vädret och ledigheten. Synd bara att det inte verkar bli så mycket av varken det ena eller det andra i sommar. Men om solen och ledigheten råkar sammanfalla snart ska dessa hårdtestas!

Och HUR Cliniderm-folket kunde lista ut att jag dagarna efter utskicket skulle åka på en episk förkylning och skickade med näsdukar kan jag för mitt liv inte lista ut. Och choklad för PMS:en då.Cliniderm Tan Boosting Protection Spf 15- Lätt och vårdande sollotion med aktivt komplex som ökar hudens egna melaninproduktion för att gradvis förstärka och förlänga hudens solbruna färg. Skyddar effektivt huden mot solskador och förtida ålderstecken. Mjukgörande och återfuktande ämnen ger huden förnyad spänst. Extra vattenresistent, oparfymerad och utan alkohol. Innehåller 0% brun-utan-sol.

Ca pris: 189 pix.


Cliniderm Active Defence Sun Face Cream Spf 30- Högpresterande formula som motverkar synliga ålderstecken. Antioxidanterna Vitamin C och Q10 ger aktivt skydd mot fria radikaler. Den lätta krämen går snabbt in i huden och täpper inte till porerna. Hyaluronsyra och flera aktivt fuktbindande ämnen bevarar fuktbalansen samt ger förbättrad elasticitet.

Ca pris: 149 pix

1 kommentar:

  1. Jag är i ful gång med testingen av
    Cliniderm Tan Boosting Protection Spf 15, och den verkar kanonbra än så länge!

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!