juni 17, 2012

Söndagsenkät!

Anne på Nailtastic fixade i hop den här enkäten i dag- känns som ett perfekt söndagsinlägg när jag just kommit hem schleten från en lång jobbdag.

Hur länge har du varit en nagelnörd?

Jag vet inte om jag är en nagelnörd! Inte om jag ska jämföra mig med många av de bloggar jag läser som kan allt om lack och äger ungefär alla i hela världen. Men det nörderiet som dock förekommer började nog så sent som början av förra året. Då började mitt skönhetsbloggsläsande eskalera och jag spanande in otroligt mycket fina lack. Problemet var ju att jag var en kronisk nagelbitare, så det fick jag lägga av med om jag ville köpa några av dessa godingar. Så tack ni andra nagelnördar för att jag slipper ha den ovanan!
 
Hur många nagellack har du i din samling?

ca 115. 
 
Om du bara fick välja lack från ett märke från och med nu, vilket märke skulle du välja? 

Jag har ju inte prövat alla märken som jag skulle velat pröva (Nubar, Zoya bl.a) men av döma vad jag gillar nu så får det nog bli China Glaze!

Hur mycket spenderar du på nagellack och nagelvård i snitt varje månad? 

Ingen aning. I bland blir det mer och ibland mindre. Kanske 100-300 i månaden, men nu gissar jag bara. Jag tror det är bäst att inget veta!

Dyraste lacket/lacken i din samling?
 
Jag äger inga tjusiga Chanel-lack eller något sånt så jag får nog säga de fåtal OPI-lack jag köpt till fullpris på Kicks. Där ungefär går nog min smärtgräns.

Vilka är dina lemmings just nu?

Lite neonlack från China Glaze Summer Neons hade inte varit fel, Essies effektlack Shine of times, OPI My private jet i orginalformula, mer om jag tänker efter- men ja, jag måste snart gå och lägga mig.

Favoritfinish?

Creme! Men om det dyker upp tjusiga duokroma så klagar jag inte heller.
 
Finish du bara inte klarar av?

Jamen sån där tantnagellack är ju inget vidare. Sen är jag inte överdrivet förtjust i skira lack som ska "se så där fräscha ut"- de ser aldrig fina ut på mig.

Vilka nagelvårdsprodukter klarar du dig inte utan?

Glasfil. I övrigt ska jag inte påstå att jag är något ess på nagelvård, men jag försöker köra några varv med Nail Food då och då.
 
Vilket lack pryder dina naglar just nu?

China Glaze Pure Torture. 


1 kommentar:

  1. Känner att jag har en del nagel lärande att lära mig från dig!!! :) hoppas allt är bra fina Lina! Alltid kul att läsa din blogg :-) Kram Nanna

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!