september 22, 2011

Sminksamlingen

Tjusiga Karin på Bjutiful me ville se våra sminksamlingar och eftersom jag själv älskar att läsa denna typ av inlägg är jag inte sen att haka på!

Mitt smink hyser jag i och på ett sminkbord från IKEAs MALM-serie. Lamporna MUSIK och spegeln är också därifrån. Det är nog förmodligen inte den mest smarta lösningen- lådan är nämligen värdelös. Om man sitter på pallen måste man flytta sig bakåt för att öppna den. Dessutom går lådan inte hela vägen ut så 1/4 av lådan är typ obrukbar. Så jag har börjat förvara det mesta ovanpå istället..

 
 Så här ser det ut- ibland. Oftast ligger allt i stora högar på bordet, typ som här. Pallen är från Kartell och mattan från Pappelina.

Här ser vi olika förvaringslådor från Muji. Kan verkligen rekommendera dessa. De finns i tusen (nja) olika modeller och kostar nästan inget (nja).
 Lådan med läppstift har avskiljare men bara på bredden, funkar hyfsat. Det gäller bara att proppa den full så står läppstiften upp ändå. Inga problem, liksom...
I muggen (som inte ljuger för övrigt) har jag pennor och lite annat jox.

 Lådan är mest ångest. Här bor nagellacken i en inte hel klockren förvaring. Den hade varit fint om alla från samma märke kunde få plats i ett och samma fack- men så fungerar ju inte livet så den tanken har jag redan gett upp.

 Andra sidan på lådan är mer ångest. Här är saker jag använder mer sällan samt back-ups på sånt som UDDP. Jag testar att ha mina smycken här men det funkar inte riktigt- de är ännu svårare att förvara än smink!


 Här har vi mina penslar- otvättade och jävliga- men ändå! Många från MAC, Några från Make up store, Sigma, Nilens jord, Kicks och ELF.

I den stora lådan har jag mina två MAC-paletter, Naked paletten, två Smashbox paletter, foundations, primers och ännu inte depottade skuggor. I den långsmala har jag rouge och MSF's (passar perfekt för dessa) från MAC samt ett rouge från Smashbox och solpuder från Too Faced

Där har ni det hela! Det var lite krångligt att fotografera utan att ni skulle se en förkylningshärjat freak i reflektionen i spegeln- men jag tror jag lyckades. Hittar ni mig på ett hörn- försök radera det från ert medvetande.

6 kommentarer:

 1. Ååååh aj LOVES it!!! Hur du kan hålla det så där prydligt är beyond me!!! Var har du köpt loge-lamporna?

  SvaraRadera
 2. Du menar hur jag kunde ha det så prydligt under de två minuter jag tog bilderna? Oftast ser det fördjävligt ut om det är någon tröst :) Men tack, tack!

  Lamporna är Musik från IKEA, men man måste greja med elen för det är badrumslampor egentligen. Jag köpte mina färdiggrejade på Blocket.

  SvaraRadera
 3. Haha- här kommer ett bra svar: Jag vet inte!

  SvaraRadera
 4. Superfint! Önskar att jag var så organiserad med allt mitt..

  SvaraRadera
 5. Tack, jag försöker. Att vara organiserad strider mot hela min personlighet :)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!