september 20, 2011

YSL Rouge Volupté Sensual Silk

Jag är egentligen inte så fascinerad av de där fancy franska märkena. Tror jag. Det kan också vara så att det beror på ren och skär självbevarelsedrift- de är ju rätt dyra om man säger så.
I fredags tog jag en snabbtur på Taxfreen på Sturup och fastnade vid YSL-hyllan. Planet skulle snart lyfta och jag tog ett snabbt beslut. Kanske skulle valt en annan nyans om jag hade haft mer tid, men jag är ändå nöjd.Sensual Silk är en perfekt nude-färg på mig och formulan är underbar- alldeles silkig och lätt men ändå krämig och heltäckande.

YSL Rouge Volupté Sensual Silk
 Hylsan är verkligen alldeles fakking underbar. Den är ganska stor och ligger tungt i handen vilket bara det skriker lyx. Skulle kunna tänka mig att, ehum, skaffa flera såna här. Bara för att få känna mig lite lyxigare och glamourösare än vad jag egentligen är.Swatch

Åsså en swatch till...

Vi kollar på hylsan en gång till va?


..och på lite närmare håll

Lip swatch, lite missvisande tyvärr.
YSL Rouge Volupté Sensual Silk kostade 245:- på taxfree, 295:- hos Kicks

4 kommentarer:

 1. Jag har gjort samma sak med ett Chanelstift, och det är så värt det ibland att få ha den vardagslyxen... en mörk vintermorgon när man inte vill gå ur sängen.. vardagslyx är the shit!

  SvaraRadera
 2. Eller hur! Men det får nog bli väldigt många tjusiga läppstift för det ska bli lätt att komma ur sängen en mörk vintermorgon :)

  SvaraRadera
 3. Åhhh de där läppstiften har jag suktat efter länge nu.

  SvaraRadera
 4. De är värda prislappen, måste jag säga- inte nog med att det är så urbota tjusigt, även min ljusa nyans sitter länge på läpparna än alla andra av mina ljusa läppstift. Köp, köp, köp (men känn ingen press :) :)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!