oktober 10, 2011

Dag 18. Vilken är din favoritmaskara?

Maybelline the falsies waterproof, Smashbox Lash DNA, Maybelline the Colossal
Bästa svaret någonsin:  Jag har ingen.

Har aldrig tyckt mascara är så himla kul om jag ska vara ärlig. Men jag ska definitivt utforska marknaden mer. Jag tycker att en bra mascara ska inte behöva kosta 300 kr, utan jag letar hellre bland de lite billigare alternativen.

Jag har  upptäckt att vattenfast mascara är ett måste för mig. som gärna tar en catnap, gråter lätt pga av för mycket vind, sol eller gölliga orangutangbäbisar som far illa. Vilka är bra egentligen? Tipsa mig!

4 kommentarer:

 1. Just nu är IsaDoras Big Bold och Deborahs Lash Creator två favoriter, billiga är dem också! :)

  SvaraRadera
 2. Josephine: Tack för tipsen! Big Bold har jag läst en massa fint om!

  SvaraRadera
 3. Här kommer jag och kommenterar en evighet senare. MEN, vattenfast mascara är det absolut viktigaste för mig i min sminkrutin. Mina fransar är spikraka och måste böjas och vanlig mascara behåller inte böjen. Mina ögon tåras av i princip allt, däribland ljus, kyla och vind samt söta bebisar/barn/gamla farbröder i keps/tanter som köper kakor. Eh ja...

  Men, tillbaka till den vattenfasta mascaran. Maxfactor Masterpiece är så bra. Sen har jag nyligen börjat använda Isadoras Build up mascara extra volume och den gillar jag också jättemycket. Ingen av dem smular och de sitter riktigt bra. Har svårt att bestämma mig för vilken jag gillar bäst.

  SvaraRadera
 4. Beatrice, bara kul att någon läser mina lite äldre inlägg ;).

  Verkar som vi har samma problem med väder och vind och blödighet så jag ska definitivt ta till mig dina tips och hugga en eller båda inom snar framtid- tack!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!