oktober 13, 2011

Dag 21. Lista dina favoritpaletter med rouge och ögonskugga!


Jag har inte så hemskt många olika paletter (och rouge-paletter har jag inte alls) men jag har tre som jag använder hela tiden. De första två är MAC-paletter. De innehåller mestadels skuggor från MAC men även ett par depottade skuggor från MUS och Smashbox passar in i paletterna.Den första är bara neutrala- bruna, guldiga och highlighters och den andra har lite mer "färgglada skuggor" som rosa, blått, lila och grönt. Även de gråa finns här.

Jag älskar verkligen MAC-paletter, de är så smidiga för man slipper ha en massa småskuggor liggande överallt som man aldrig hittar och de ger en bättre överblick.
 
Jag tycker dock att de kan vara lite jobbiga att resa med (för att jag är så rädd att de ska gå sönder), vilket leder mig till min nästa favoritpalett....


Nämligen Urban Decays Naked Palette! En favorit bland många, och kärleken är befogad, tycker jag. Skuggorna är fantastiskt pigmenterade och för mina behov skulle jag enbart kunna använda just denna palett, både för dags- och kvällssminkningar.- så den är perfekt att resa med!

2 kommentarer:

  1. Längtar efter att få testa naked paletten. Har beställt den så snaaart är det min tur att fastna för den!

    SvaraRadera
  2. Du kommer att älska den! Hoppas du får den snabbt :)

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!