oktober 31, 2011

Ny rengöringsserie från Proclé.

Det är inte mycket jag vet om det svenska märket Proclé, förutom att de har ett mycket populärt plumping balm - Volume Booster- jag har själv aldrig testat det men är nyfiken på att se om det är så bra som sägs. Hursomhelst. Nu utökar Proclé sitt sortiment med en serie rengöring, som även är väldigt bra prissatt.

Proclés nya serie är ett sortiment av fem rengöringsprodukter berikade med extrakt från goji och acai bär.

Gojibäret härstammar från Tibet. Bäret har flera positiva egenskaper och används traditionellt för att förbättra hälsa och välmående. Goji motverkar ålderstecken samt förstärker immunförsvaret genom hudens porer. Innehåller mycket protein, aminosyror, mineraler, vitamin C, B1, B2, B6 och E. Gojibäret innehåller mer vitamin C än apelsiner, och mer antioxidanter än granatäpplen, och extraktet i Proclés serie har tagits från certifierade organiska odlingar.

Acaibär innehåller mycket antioxidanter och är berikat med vitamin B1, B2, B3, E och C samt kalcium, omega 6 och omega 9. Bärets innehåll frigör och bygger upp nya celler i huden vilket gör huden mer elastisk i förebyggande syfte.
Samtliga produkter är testade för allergier och lämpliga för alla sorters hudtyper.  


Serien innehåller fyra ansiktsprodukter; Hydration Toner, Face Wash, Makeup Remover och Cleansing Milk, en produkt för ögon och läppar; Eye & Lip Makeup Remover och en nagelprodukt; Nail Polish Remover.

Proclé Hydrating Toner är en alkoholfri, uppfriskande, pH-balanserad toner designad för att varsamt förbereda huden för fukt utan att beröva den dess naturliga fukt. Den eliminerar olja och orenheter i timmar genom att kontrollera hudens glans och hjälper till att hålla porerna rena.
Innehåller 200 ml, 75 SEK

Proclé Face Wash ger ett rikt lödder som skonsamt och grundligt rengör huden genom att ta bort djupt rotad smuts.
Innehåller 200 ml, 75 SEK


Proclé Face Makeup Remover är en mild makeup rengöring som rengör all typ av smuts och makeup, även vattenfast smink och solskyddsmedel medan den mjukgör huden. Är alkoholfri och pH-balanserad Innehåller 200 ml, 75 SEK

Proclé Cleansing Milk är en rikt krämig men mild rengöring som löser upp smink och orenheter utan att orsaka någon irritation. Innehåller ämnen som underhåller vävnaden och motverkar effektivt UV strålning. Idealisk för känslig hud, men passar alla olika hudtyper. Innehåller 200 ml, 75 SEK


Proclé Eye & Lip Make up Remover är en mild ögon och läppsminksremover som omedelbart löser upp vattentät ögonmakeup och läppstift. Det är en skonsam formula gjort för att skydda den ömtåliga och känsliga huden på ögonlock och läppar. 
Innehåller 140 ml, 65 SEK

Proclé Nail Polish Remover är acetonfri och innehåller essentiella oljor, Aloe Vera och Vitamin E för att ge näring, skydda och stärka dina naglar. Den kommer i en innovativ pumpflaska för att göra dina nagelvårdsrutiner mer praktiska och prydliga.
Innehåller 150 ml, 49 SEK

Rengöringsprodukterna säljs hos utvalda ICA Maxi och Coop Forum samt på webbshopperna www.nelly.com, www.eleven.se, www.baressoshop.se, www.beautyplanet.se med fler.

Proclé är ett svenskt skönhetskoncept som utvecklar skönhetsprodukter med högkvalitativa och spännande ingredienser. Proclés idé  har varit att skapa en  hudvårdsserie med innovativa produkter som erbjuds till humana priser utan att tumma på kvalitén. Efter ett och ett halvt år av forskning och produktutveckling har Proclé utvecklat en serie med ett 20-tal hudvårdsprodukter.

2 kommentarer:

  1. Nyfiken på denna serie jag också. Ska det vara bilder i inlägget? Ser bara små fyrkanter! :)

    SvaraRadera
  2. Oj, hur fasen gick det till?- ska fixa :)

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!