oktober 14, 2011

Sephora Köpenhamn och orsaker att längta.

Att Sephora äntligen ska öppna portarna i Norden i mars 2012 är en av de mest spännande beauty-nyheterna jag hört på länge, moderskeppet har landat, liksom. Sephora säljer ju en massa sköna grejer, jag hoppas verkligen att hela sortimentet kommer till Köpenhamn! Butiken kommer vara ca 1000m2 och ligga i Illumhuset på Ströget.


Det här hoppas jag alldeles särskilt att hitta när jag besöker Byen.

Urban Decay

Urban Decay finns bara tillgängligt för oss i Sverige via webshoppar, men oftast kommer de limiterade sakerna som ögonskuggepaletterna inte dit- så yay!

Benefit Cosmetics

Benefit säljer så rackarns söta grejer som skapar ett enormt ha-begär hos mig. Skulle inte ha något emot om mina Box O' Powders får några polare i lådan om man säger så!

Philosophy

Fantastiska duschkrämer och kroppserier i härliga dofter. Parfymerna sniffade jag mycket på under senaste USA-resan och de går hellre inte av för hackor.

Sephoras eget märke

Sephora har en egen linje med allt från primers, ögonskuggor, redskap, kroppsprodukter, nagellack- you name it. Tror inte att allt är lysande men produkterna är hyfsat billiga- så det är bara att hitta guldklimparna.

Make up forever

Jag har bara ett läppstift från MUFE men jag är sugen på mer! Särskilt nyfiken är jag på underlagsprodukterna som foundation och deras full cover concealer.

Nars

Åh, Nars! Är det äntligen dags för oss att bekanta oss på lite närmare håll? Eftersom jag älskar rouge och Nars verkar göra det jäkligt bra så blir det nog första som får komma hem till mig, men många av läppstiften ser helt gudomliga ut.

Illamasqua

Ojoj. Höll på att glömma en av de bästa! Har ett rouge och ett läppstift men det finns så mycket fint så jag blir tokig. Jag kan tänka mig allt.

Vet du något nytt om Sephora i IIlumhuset i Köpenhamn? Tell me!

9 kommentarer:

 1. Älskar Sephora! Vill oxå ha det till sverige!

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt bra att jag skriver min nya bloggadress fel... haha. Bytte i natt och har tydligen inte lärt mig den än...

  SvaraRadera
 3. Jag tror jag dör!! ÄNTLIGEN! Hello Copenhagen liksom!! /N

  SvaraRadera
 4. Glitter Sisters: Jag med! Dör! 20 min med tåget, sen är jag där...

  SvaraRadera
 5. Maria: För mig är det bättre att det kommer till Danmark. Om det öppnar någonstans i Sverige så blir det antagligen i sthlm och det är klart närmare till kph :) Men önskar såklart att ALLA får närmare till en Sephora :)

  SvaraRadera
 6. Åh, det är så underbart! Själv hoppas jag mest på MUF, Nars och Illamasqua. Äntligen!!

  SvaraRadera
 7. Elin: Ja, äntligen! Håller tummarna för att vi hittar det vi vill på hyllorna :)

  SvaraRadera
 8. Åhh.. Man kanske får ta en tripp till köpenhamn sen då.. =)

  SvaraRadera
 9. Jaaa! Gör't! Köpenhamn är ju underbart även utan en Sephora :)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du kommenterar, jag svarar i samma tråd- blir enklare så!